Inspiratie

7 BBQuestions aan Tom, @toms_peka
7 BBQuestions aan Tom, @toms_peka
   03-01-2022
Hoi, ik ben Tom Šuljak, 44 jaar geboren in Amsterdam en van Kroatische komaf, getrouwd en vader van drie geweldige jongens, 8, 10 en 12 jaar oud. In het dagelijks leven werkzaam als servicemonteur werktuigbouwkunde bij defensie. Als eerst wil ik Peter van @smokin.stickyfingersbbq en La Carne be
7 BBQuestions aan Peter, @smokin.stickyfingersbbq
7 BBQuestions aan Peter, @smokin.stickyfingersbbq
   13-09-2021
Hey, ik ben Peter, ben 39 jaar en woonachtig in Hendrik-Ido-Ambacht. Ik woon hier met mijn vrouw Linda en onze zoon en dochter van 4 en 5 jaar oud. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij de overheid.Super leuk dat ik door mijn bbq-maatje Ruud (@Rudiliciouskitchen) genomineerd ben en dat ik hier
7 BBQuestions aan Ruud, @rudilicious_kitchen
7 BBQuestions aan Ruud, @rudilicious_kitchen
   13-09-2021
Hoi, ik ben Ruud, 33 jaar oud en kom uit Breda. Allereerst wil ik mijn grote vriend Martijn (@fikkenenbikken) bedanken en natuurlijk La Carne dat ik mezelf mag introduceren hier op de website.Overdag heb ik een combifunctie als functioneel applicatiebeheerder en administrateur bij een installatietec
7 BBQuestions aan Martijn, @fikkenenbikken
7 BBQuestions aan Martijn, @fikkenenbikken
   13-09-2021
Hoi ik ben Martijn, ben 45 jaar, maar voel mij meestal 25, heb 2 puberzonen en ben in het dagelijks leven commercieel adviseur bij een groot Amerikaans IT bedrijf. In het Corona jaar ben ik mijn superleuke vriendin Isabelle Hattink tegen het lijf gelopen, jawel via online dating. Zij is een zeer goe
Tomahawk rundvlees dry agen? Zo doe je het zelf (+ foto's)
Tomahawk rundvlees dry agen? Zo doe je het zelf (+ foto's)
   23-07-2021
Dry agen is een en bereidingswijze van het vlees waarbij een gedeelte van het vocht uit het vlees verdampt. Hierdoor ontstaat er een vollere smaak. Naast de verbetering in smaak, is er ook een verbetering in malsheid. Voor het dry agen van vlees heb je normaal een dure dry age kast nodig, maar wist
7 BBQuestions aan Tim, @receptenninja
7 BBQuestions aan Tim, @receptenninja
   13-09-2021
Hoi, ik ben Tim. Ik ben 37 jaar en woon in de regio Utrecht met mijn vrouw en zoon. In het dagelijks leven werk ik als Enterprise Architect. Wat? Ja precies. Laat ik het er op houden dat ik organisaties help hun (digitale) strategie te vertalen naar concrete stappen. Vergelijk het met een stedenbouw
BBQ technieken voor verschillende soorten barbecues
BBQ technieken voor verschillende soorten barbecues
   26-06-2021
Veel mensen denken bij het woord BBQ’en aan speklapjes, hamburgers en kipsaté die boven de houtskool worden geroosterd en vaak net wat te zwart worden. In deze blog hoop ik jullie uit te leggen dat het ook heel anders kan. Hoe je gerechten bereidt die niet verbranden, die op de juiste temperatuur zi
7 BBQuestions aan Samantha, @4bbq.nl
7 BBQuestions aan Samantha, @4bbq.nl
   03-01-2022
Mijn naam is Samantha aka @4bbq.nl op Instagram, 31 lentes jong. Ik ben een trotse moeder van 2 kinderen. Onze zoon heet Logan en is 7 jaar oud, onze dochter heet Emma en is bijna 4. Samen met mijn man Robin en onze kinderen wonen wij super fijn in Uden-zuid.Onze hobby’s zijn, je raadt het al; barbe
7 BBQuestions aan Kenneth, @chefs_bbq_table
7 BBQuestions aan Kenneth, @chefs_bbq_table
   03-01-2022
Hoi allemaal! Ik ben Kenneth van Puijenbroek, 32 jaar oud en ik woon in het zonnige zuiden (Brabant). In het dagelijks leven ben ik chef-kok in de bedrijfscatering voor een grote cateraar uit Brabant. Ongeveer 6 jaar geleden heb ik de overstap gemaakt van een conferentie hotel naar de bedrijfscateri
7 BBQuestions aan Jeremy, @thebbqdj
7 BBQuestions aan Jeremy, @thebbqdj
   03-01-2022
Ik ben Jeremy Bode, 35 jaar en woon met mijn vrouw (die veel van mijn content op de foto zet) en drie kinderen in het pittoreske Driebruggen (een heel klein dorpje midden in het Groene Hart). In het dagelijks leven ben ik mede eigenaar van een consultancy bedrijf, wij ondersteunen organisaties bij h
Hele ossenhaas snijden: hoe doe je dat goed?
Hele ossenhaas snijden: hoe doe je dat goed?
   18-02-2022
Ossenhaas, wie is er niet gek op? Ossenhaas is op allerlei manieren te eten, afhankelijk van hoe je het snijdt. Denk aan tournedos (biefstuk van de haas), spiesjes (de puntjes), rauw als carpaccio, tartaar, in een wokgerecht en op nog veel meer smaakvolle manieren. Maar hoe snijd je nu zo’n hele oss
Excellent rundvlees voor gourmetten of steengrillen: zo maak je de feestdagen bijzonder
Excellent rundvlees voor gourmetten of steengrillen: zo maak je de feestdagen bijzonder
   23-12-2020
Feestdagen in beeld? Tijd om het gourmetstel af te stoffen. Waar we met kerst vaak uitgebreid dineren, wordt de oudejaarsavond juist gebruikt voor een wat informeler diner. Oftewel: samen tafelen rondom het gourmetstel. Of de steengrill, die is tegenwoordig ook erg populair.Hoewel dat ‘samen’ er voo
Kerstcommercial 2020 - Iedereen wil met Kerst genieten van kwaliteit
Kerstcommercial 2020 - Iedereen wil met Kerst genieten van kwaliteit
   01-12-2020
Elk jaar met Kerst schuiven families bij elkaar aan tafel om te genieten van heerlijke familiediners. Thuis, vaak bij de oudste van de familie, schuiven ouders, kinderen, broers, zussen, kleinkinderen, neven, nichten en vrienden bij elkaar aan tafel om er een gezellige smaakvolle avond van te maken.
Welke pan moet ik gebruiken om biefstuk te bakken?
Welke pan moet ik gebruiken om biefstuk te bakken?
   21-02-2024
Voor een goede biefstuk, of ander rundvlees, betaal je volgens sommigen een flinke prijs (dat zijn natuurlijk geen kenners ;-)). Maar die prijs valt best wel mee. Oke, in vergelijking met andere soorten vlees is de prijs vaak hoger. Maar, je eet dan ook niet zomaar vlees. Goed rundvlees is echt een
Weergeven 1 t/m 14 van in totaal 14